Tweedehands kantoormeubelen: al uw vragen over gebruikte kantoormeubelen beantwoord

Jouw kantoor duurzaam én budgetvriendelijk inrichten? Dat kan! Tweedehands kantoormeubilair zit de laatste jaren in de lift. Met onze 40 jaar als marktleider op vlak van tweedehands kantoormeubilair zijn onze experts perfect geplaatst om al uw vragen over tweedehands kantoormeubelen te beantwoorden.

Tweedehands kantoormeubelen: al uw vragen over gebruikte kantoormeubelen beantwoord

Waarom kiezen voor tweedehands kantoormeubelen?

Duurzaamheid speelt steeds meer en meer een rol in de strategie van bedrijven. Door te kiezen voor tweedehands kantoormeubilair, draag je bij aan een circulaire oplossing voor kantoormeubelen en verduurzaam je het materiaal van jouw onderneming.

Voor gebruikt kantoormeubilair betaal je een flink pak minder dan voor nagelnieuwe kantoormeubelen. Zo betaal je bij OKA vaak de helft van de nieuwprijs van een kantoormeubel of pakken we vaak uit met straffe promoties, zoals ladeblokken aan slechts 25 euro per stuk.

Ten slotte ben je niet afhankelijk van levertermijnen of productieketens waar, wanneer er problemen optreden, vertragingen kunnen optreden. Niet ideaal tijdens de verhuis van een kantoor. Het aanbod tweedehands kantoormeubelen van OKA is steeds beschikbaar in onze stock in Zaventem, klaar om zonder vertragingen te worden verzonden. Ter plaatse monteren? Dat doen we bij OKA ook!

Web1 3

Voor tweedehands kantoormeubelen kiezen bij OKA, dat is kiezen voor:

  • Een duurzame oplossing
  • Minder impact op het milieu
  • Tot de helft goedkoper dan de nieuwprijs
  • Meteen leverbaar en gemonteerd
  • Een unieke look voor uw kantoor dat volledig in lijn ligt met uw waarden

Zijn tweedehands kantoormeubelen kwaliteitsvol?

Tweedehands kantoormeubelen worden onderworpen aan een technische controle bestaande uit tientallen controlepunten. Producten die niet meer stabiel of te monteren zijn, doorstaan onze selectie niet.

Textiel inspecteren we op scheuren, krassen en vlekken. Niet aangetaste meubelstukken met stof worden grondig met stoom 100% hygiënisch gereinigd en zien er weer als nieuw uit.

Niets zo irritant als een lade die niet goed meer opent of sluit. Bij onze tweedehands ladeblokken zal dit nooit het geval zijn. Onze experts voeren, indien nodig, kleine reparaties uit zodat lades weer vlotjes functioneren en jou van onnodige ergernissen bespaart.

IMG 1911

Kan ik mijn oude kantoormeubelen aan OKA verkopen?

OKA biedt een inruilservice voor jouw gebruikte kantoormeubelen en kantooraccessoires (kunstplanten, decoratie, verlichting). Let er op dat het kantoormeubilair compleet én in goede staat is. Kleine en oppervlakkige gebreken zijn geen probleem.

Onze experts komen overal in België ter plaatse voor een laatste inspectie en nemen uw kantoormeubelen, zelfs die met kleine gebreken, mee zodat ze aan hun tweede leven kunnen beginnen.

Zaken zoals hardware, huishoudelijke apparaten, levende planten of reserveonderdelen nemen we echter niet mee.

Contacteer ons om een inruilvoorstel voor uw oude kantoormeubilair te ontvangen.

Vertrouw op OKA, al 40 jaar marktleider in aankoop en verkoop van tweedehands kantoormeubelen.

Contacteer ons vandaag nog.

Circular 3