OKA Circular : Meubilair klaar voor een tweede leven

OKA CIRCULAR : een ruime keuze aan kantoormeubilair voor een tweede leven

OKA Circular : Meubilair klaar voor een tweede leven

We beschikken inderdaad over de logistieke middelen (zeer grote opslagruimte in Zaventem + transportmiddelen), en commercieel, door onze expertise en ervaring opgebouwd gedurende 40 jaar.

Hierdoor kunnen we de verbinding leggen tussen de zorg van bedrijven om kantoormeubilair een nieuw leven te geven, en de wens van de KMO’s om ecologie en economie(ën) te combineren.

Hoe gaan we te werk om u kwaliteitsmeubilair aan te bieden ?

Na een selectie van producten door onze Sales Director, nemen wij de gehele logistiek voor onze rekening.

Vervolgens worden de producten in ons atelier zorgvuldig gecontroleerd door onze technische specialist.


✔ De bureaubladen en onderdelen worden geïnspecteerd om de montage en stabiliteit van het product te waarborgen ;
✔ De stoffen worden met stoom gereinigd om alle sporen te verwijderen en het product hygiënisch te reinigen ;
✔ Het beslag wordt indien nodig gerepareerd om correct en veilig openen/sluiten van de opbergmeubelen mogelijk te maken.

1

Zodra de controle is gevalideerd door de technische dienst, laten we de magie van marketing werken met een professionele fotoshoot voor de refurbished artikelen, zodat ze de plaats vinden die aan hen is gewijd in onze Circular Shop.

OKA Office Furniture is zich bewust van de realiteit van de circulaire economie en heeft het antwoord dat aan uw verwachtingen voldoet door u in staat te stellen uw kantoormeubilair een tweede kans te geven en terzelfde tijd kwalitatief en refurbished meubilair van grote merken te verwerven.


Wilt u kantoormeubilair in goede staat een tweede leven geven? Ontdek de diensten van OKA Circular en ontvang een inruilvoorstel voor uw partij.