Totaalconcept kantoorinrichting

Een goed ingerichte werkplek is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van uw team. Daarom biedt OKA een totaalconcept voor kantoorinrichting, waarmee we u volledig ontzorgen en een inspirerende werkomgeving creëren.

Totaalconcept kantoorinrichting

Kantoorinrichting bij OKA

Kiezen voor een totaalconcept kantoorinrichting bij OKA is kiezen om volledig ontzorgd te worden. Vanaf het eerste contact tot de oplevering en opvolging: uw project is bij onze experts altijd in goede handen. Ontdek hoe wij voor uw kantoorinrichting te werk gaan en het verschil maken.

7
4
5
3
Pexels proxyclick visitor management system 2451566

Waarom kiezen voor ons totaalconcept kantoorinrichtingen?

  • Alles-in-één-oplossing: Van ontwerp tot realisatie, wij verzorgen het volledige traject. Onze experts werken samen met u om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en te vertalen naar een praktisch en stijlvol ontwerp.
  • Persoonlijk advies: Elk kantoor is uniek. Onze adviseurs bieden maatwerkoplossingen die passen bij de specifieke eisen van uw bedrijf.
  • Duurzaamheid en kwaliteit: Wij kiezen bewust voor hoogwaardige en duurzame materialen die zorgen voor een lange levensduur van uw kantoorinrichting.
  • Snelle en efficiënte service: Dankzij onze efficiënte werkwijze en ervaren team zorgen wij voor een soepele en snelle oplevering van uw project.

Uniek in België: geniet van een korting bij overname van uw oud kantoormeubilair

OKA is één van de weinige bedrijven in België dat uw gebruikte kantoormeubilair kan overnemen. Zo maken we samen een positieve impact op het milieu. Uw oud meubilair komt immers niet terecht op de afvalberg maar wordt door onze OKA Circular kwaliteitscontrole voorbereid op een tweede leven.

Bovendien wordt de overname van uw oud meubilair meegenomen in de prijsofferte, wat resulteert in een mooie korting en een onklopbaar scherpe prijs voor uw totaalconcept kantoorinrichting.

Web2

Wat kunt u verwachten van een kantoorinrichting door OKA?

Pexels pavel danilyuk 7937667

1. Intakegesprek

Bij OKA willen we betrokken zijn met de inrichting van uw kantoorruimte. We starten daarom met een plaatsbezoek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek analyseren onze interieurarchitecten uw huidige kantoorinrichting of, in geval van nieuwbouw, toekomstige kantoorruimte. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en ideeën en combineren deze met best practices inzake space planning, beweging, lichtinval en zoveel meer.

EPSYLON-NL-10

2. Ontwerp en visualisatie

Onze ontwerpers maken een gedetailleerd 3D-ontwerp van uw toekomstige kantoorinrichting. Dit ontwerp omvat niet alleen de indeling van het meubilair, maar ook kleurenschema's, verlichtingsplannen en ergonomische oplossingen. Dankzij deze visualisatie krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw nieuwe kantoor eruit zal zien en kunt u indien nodig aanpassingen doorvoeren voordat we beginnen met de realisatie.

Web1 3

3. Realisatie en levering

Wij regelen alles, van de levering van het meubilair tot de volledige installatie op locatie. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw nieuwe kantoorinrichting snel en efficiënt wordt geïmplementeerd, zodat uw bedrijfsvoering minimaal wordt verstoord. We coördineren elke stap van het proces, van logistiek tot montage, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

7

4. Nazorg

Ook na de oplevering blijft betrokken en staan we klaar voor eventuele aanpassingen of extra wensen. We bieden ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat uw kantoorinrichting optimaal blijft functioneren. Onze nazorgservice omvat ook een uitgebreide garantie, zodat uw werkplek in topconditie blijft.

Pexels marc mueller 380768

Overtuigd van onze kantoorinrichting?

Contacteer volledig vrijblijvend onze interieurexperts. Geen project is te klein of te groot voor OKA.

OKA, uw one stop shop voor kantoorinrichting

Van onthaal tot directiebureau, landschapsbureau tot gemeenschappelijke ruimte, bureaustoel tot vergaderruimte en van akoestiek tot accessoires; bij OKA vindt u het totaalaanbod voor elke ruimte van uw onderneming.

Een totaalconcept houdt rekening met elke vierkante meter van uw kantoorruimte. Ons aanbod is hier dan ook op afgestemd met oplossingen en meubelstukken zoals:

Neem een kijkje in onze catalogus of laat je inspireren door onze bestaande meubelstukken en collecties.

Vertrouw op OKA voor uw totaalconcept kantoorinrichting

Neem vandaag nog volledig vrijblijvend contact met ons op en vertel onze experten alles over de inrichting van uw kantoor.

OKA homepage 1

OKA heeft een reactief team ter plaatse en intern een dispatching die een oplossing vindt voor alle onvoorziene omstandigheden.

Benny Vangindertael
Hoofdmonteur OKA

Deze organisaties vertrouwden al op OKA voor een herinrichting van hun kantoorruimtes

15
12
2
5
7
11
2
4
3
6
2
3