Kantoormeubelen huren

Alles voor uw tijdelijke ruimte/omgeving

Kantoormeubelen huren
Catalogus_huur_nl

U bent op zoek naar kantoormeubelen voor een bepaalde periode? Bij OKA Office Furniture kan u zo goed als alles huren: Bureaustoelen, bureautafels, archiefkasten, scheidingswanden, garderobekasten … .

Neem contact met ons op en wij geven je graag advies bij het zoeken naar de juiste kantoormeubelen. Bel ons op 02 254 02 10 of stuur een mail naar info@oka.be.

Het huren van kantoormeubelen gaat bij OKA verhuur op een zeer snelle manier. U neemt contact met ons op, en wij adviseren u bij de juiste keuze van kantoormeubelen. Eens dat we samen met u de juiste kantoormeubels voor verhuur gekozen hebben, kiezen we samen een gewenste levering of afhalingsdatum. Indien u kiest voor een levering dan monteren wij de kantoormeubelen te huur bij u ter plaatse op de gewenste plek.

Indien u dit wenst kunnen wij een 3D voorstelling maken en zo heeft u een beter zicht op uw kantoorruimte. Dit maakt het voor u gemakkelijker om de juiste keuze te maken. Al meer dan 30 jaar zit OKA verhuur in het vak en is de periode verlopen dan komen wij de kantoormeubelen weer ophalen of u heeft de optie om deze definitief over te kopen.

Is de verhuurperiode verlopen? U kan de huurperiode gemakkelijk verlengen, of indien het zich voor u toelaat dan kan u de kantoormeubelen kopen. Wenst u geen van voorgaande oplossingen dan komen wij de kantoormeubelen gewoon ophalen, u kan ze ook zelf brengen. Dit alles wordt duidelijk op voorhand met elkaar afgesproken.

Voordelen van kantoormeubelen huren?

  • U kan op korte of lange termijn bureaumeubels huren
  • U kan kantoormeubelen huren voor een drukkere periode
  • Tijdelijke vergaderingen of seminaries houden
  • U heeft een tijdelijke huisvestiging of project

Wilt u meer informatie over kantoormeubelen huren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 02 254 02 10 of info@oka.be

Leasing_kantoormeubelen

Wilt u kantoormeubelen leasen?

Bij OKA kan u kantoormeubelen leasen aan zeer gunstige condities. U betaalt u een vast bedrag per maand, waardoor u niet in één keer een groot bedrag moet betalen.

Interesse of meer informatie nodig?