Kantoorinrichting

Het optimaal inrichten van je werkplek

Kantoorinrichting
  1. Het kiezen van kantoormeubilair is toegankelijk voor iedereen, maar het inrichten van uw werkplek om de prestaties en het welzijn van uw team te garanderen is vele complexer. U begeleiden in dit proces is één van onze specialiteiten. Wij maken 2D- en 3D-plannen om je een duidelijk beeld te geven van hoe uw nieuwe werkomgeving eruit zal zien.
  2. Wat hebben we nodig? Met behulp van uw bestaande grondplannen, creëren we een digitale en realistische simulatie die de minimale vereisten van uw nieuwe werkomgeving (aantal personen, locatie van ramen en deuren, toegang tot printers,....) respecteert. Zo kunt u uw toekomstige projecten visualiseren en zo goed mogelijk optimaliseren.
  3. Heb je geen plannen? Dan komen wij ter plaatse om de hele ruimte te bekijken en indien nodig op te meten.
  4. Wat is de prijs? Deze service is helemaal gratis! Zodra uw plannen zijn afgerond, zullen wij deze aan u presenteren, hetzij op ons kantoor of bij u ter plaatse.

Wij stellen onze expertise tot uw dienst om projecten samen te stellen volgens de laatste trends in kantoormeubilair!

OKA kan ook zijn 3D plannen voorstellen in 3D. Dit geeft je een beter beeld van hoe het zou zijn om in je kantooromgeving rond te wandelen. We zeggen er wel bij dat het maken van zo'n video langer duurt dan het plan in 3D, en niet iedereen komt hiervoor in aanmerking. Voor meer informatie kan je terecht bij één van onze vertegenwoordigers.

Wil je meer voorbeelden kijken van 3D video's, klik dan hier om de andere video's te bekijken.