Welkom bij deze nieuwe manier om uw werkruimte in te richten!

Bij OKA OFFICE Furniture huurt u uw kantoormeubilair voor een vast bedrag per maand.

Welkom bij deze nieuwe manier om uw werkruimte in te richten!
Pexels kindel media 7688081

Koop geen kantoormeubilair, lease het simpelweg.

Of u nu een startende onderneming bent die een tijdelijke ruimte wil inrichten of een grote onderneming die graag experimenteert met een nieuwe inrichting, het leasen van kantoormeubilair is een flexibele, duurzame én betaalbare oplossing.

OKA Office Furniture is dankzij de samenwerking met BNP Paribas Fortis een snelle en flexibele partner voor het leasen van modern en hoogwaardig kantoormeubilair.

LEASING 1

Net zoals u ervoor kiest om uw auto of andere investeringsgoederen, op middellange of zelfs lange termijn te leasen, leaset u uw kantoormeubilair en houdt u uw kapitaal vrij voor andere belangrijke zaken, terwijl u geniet van meer comfort en van hoogwaardig designmeubilair.

Het leasen van uw kantoormeubilair biedt een aantal voordelen :

  • Nieuw, ergonomisch en trendy meubilair voor een vast maandelijks bedrag en een spreiding van de uitgaven tegen een extreem concurrerende rente ;
  • Behoud van uw cashflow zonder financieel risico ;
  • U hoeft geen borg te betalen ;
  • Vermijd de impact op uw balans ;
  • Belangrijke fiscale voordelen voor uw onderneming (aftrek van kosten).

Wie kan er een leasing aanvragen en welke producten bieden wij aan ?

Alle sectoren kunnen profiteren van ons uitgebreid aanbod van stijlvol en eigentijds kantoormeubilair, waaronder bureaus, ergonomische stoelen, grote vergadertafels…kortom alles wat u verder nodig hebt om uw werkplek zo efficiënt en productief mogelijk te houden.

Pexels fauxels 3184669