‘’OKA CIRCULAR’’ KRIJGT EEN MAKE-OVER!

Oka Office Furniture werd opgericht begin de jaren ’80 en heeft zich sindsdien steeds geprofileerd als specialist in occasie kantoormeubilair.

Oka … occasie ... u snapt de link.

‘’OKA CIRCULAR’’ KRIJGT EEN MAKE-OVER!
C67ac9ac1e8b4024756e6a467568ea15

Kantooroppervlakte verkleinen

De nadruk op Circulaire Economie vandaag, bewijst, voor zover nodig, dat deze historische strategie, de juiste was.
Wat merken we vandaag immers op?

Talrijk zijn de zeer grote Belgische ondernemingen die zich voor het eerst verplicht zien hun kantooroppervlakte, met vaak recent aangekocht meubilair, te verkleinen

Covid en het bijhorende thuiswerk heeft dit fenomeen enkel maar versneld.

Nieuw is echter dat deze grote ondernemingen en het imago dat zij uitdragen in lijn willen zijn met de morele principes van de Circulaire Economie en hun afgedankte meubelen een nieuw leven wensen te geven.

Geef afgedankte kantoormeubelen een nieuw leven

Op dit punt heeft Oka Office Furniture een troef met zijn afdeling OKA CIRCULAR.

Wij beschikken immers over de logisitieke middelen (enorme opslagruimte in Zaventem + transportmiddelen) en de commerciële know-how met onze meer dan 40-jarige ervaring terzake.

Dit laat ons toe om de wens van de grote ondernemingen om een nieuw leven te geven aan hun (vaak nagenoeg nieuwe) kantoormeubelen te koppelen aan de wil van KMO’s om Ecologie met Economie te laten rijmen.

De huidige Managers, en zelfs de gemeenschap in het algemeen, onze klanten …
allen zijn hyper gevoelig voor deze nieuwe realiteit en vinden zeker een oplossing voor hun verwachtingen bij de afdeling CIRCULAR bij Oka Office Furniture.

Waar wacht u nog op?