Geef ze een goede start van het nieuwe schooljaar

Geef ze een goede start van het nieuwe schooljaar

Het einde van het schooljaar nadert! Het is tijd om uw ruimtes klaar te maken voor de start van het schooljaar op 29 augustus. Juni is het juiste moment om de balans op te maken van het te vernieuwen en aan te schaffen meubilair.

Of het nu gaat om de inrichting van personeelskamers, studieruimtes of kleedkamers voor uw leraren en leerlingen, wij hebben verschillende oplossingen voor u.

TOP 4 MEUBILAIR VOOR UW SCHOOLRUIMTES

E T TMVH Paris FD 0434

1| Multifunctionele tafels

Ons assortiment tafels biedt een waaier aan mogelijkheden en kan aan alle behoeften en lokalen worden aangepast. Wij bieden niet alleen een ongelooflijk kleurenpalet (20 decors voor de bladen en 16 kleuren voor de onderstellen), maar onze tafels zijn ook makkelijk onderling te combineren en te verplaatsen dankzij hun geringe gewicht.

T Vienna Proza FD 0287

2| Robuuste en design stoelen

De COLLEGE stoel is uitgerust met een omgekeerd sledeonderstel, met als voordeel dat het snel op een tafel kan worden geplaatst en aldus het schoonmaken vergemakkelijkt. Deze minimalistische stoelen in polypropyleen staan garant voor comfort, stevigheid en weerstand voor vele jaren. Zij zullen jullie beste bondgenoten zijn voor jullie collectieve ruimtes.

3| Toegankelijke lockers

Deze OKA-innovatie biedt het voordeel dat uw leerlingen een persoonlijke opbergruimte wordt geboden, terwijl een toezichthouder alle kluisjes in één keer kan openen. Via een centraal openend deurframe kan de inhoud worden gecontroleerd. De lockers zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens verkrijgbaar in 2 kleuren voor de structuur en tot 7 kleuren voor de deuren. Ze kunnen volledig worden aangepast aan uw esthetische wensen.

Vraag uw persoonlijke offerte aan.

4| Garderobes en lockers voor collectieve ruimtes

Vestiaire2
Vestiaire
Vestiaire3
1386

Ons uitgebreide assortiment garderobes en lockers blijft een echte hit bij schoolhoofden. Het bieden van een persoonlijke ruimte voor uw leraren en leerlingen draagt bij tot het comfort en de organisatie van uw school. Of het nu gaat om een enkele locker, meerdere lockers of een ruimtebesparende locker, of deze nu binnen of buiten worden geplaatst, wij hebben de juiste producten om aan uw behoeften te voldoen.

5| Garderobes : nuttige accessoires

Toit

Schuine stofkap

Het schuine dak voorkomt dat stof zich ophoopt boven op uw vestiairekast. Het is niet alleen hygiënisch, maar maakt uw vestiaire ook veilig doordat het voorkomt dat gebruikers er voorwerpen op deponeren. Het toevoegen van een dak aan uw vestiaire biedt voordelen én een overzichtelijke aanblik.

Banc

Zitbanksokkel

Als u op zoek bent naar zitplaatsen voor uw ruimtes en de orde wil bewaren, waarom denkt u dan niet aan de zitbank. Deze is verkrijgbaar op 2 manieren: ofwel rechtstreeks geïntegreerd in uw vestiaire, ofwel losstaand op de vloer geplaatst. Een eenvoudige en effectieve manier om uw leraren en leerlingen van zitplaatsen te voorzien.

Wilt u meer weten over onze ontwerpmogelijkheden? Wij zullen graag samen met u uw behoeften bepalen en u een aangepast aanbod doen.