Wat als we de zomer benutten om over de inrichting onze collectieve ruimtes na te denken?

Wat als we de zomer benutten om over de inrichting onze collectieve ruimtes na te denken?
Teamwork 636x900

Gemeenschappelijke ruimtes zijn essentieel voor effectieve samenwerking op de werkplek. Als we het hebben over "collectief", denken we in het bijzonder aan uw vergaderruimtes.

Waarom investeren in collectieve- en vergaderruimtes

Volgens een onderzoek van Bain & Company besteden werknemers in bedrijven inderdaad ongeveer 15% van hun tijd aan vergaderingen. Dit cijfer kan oplopen tot 50% voor leidinggevende functies. De behoefte aan een comfortabele en goed doordachte ruimte is daarom onmiskenbaar! En toch ... er zijn heel regelmatig verschillende en uiteenlopende problemen. Denk maar aan problemen met betrekking tot de apparatuur, kwaliteit van videoconferenties, slechte internetverbinding, gebrek aan plaats, of gewoon te weinig of slecht meubilair,…..

Hoe groot het bedrijf ook is, de vergaderruimte fungeert als etalage: klanten, leveranciers, dienstverleners, medewerkers ... Iedereen zal de aangename omgeving opmerken waarin u hen verwelkomt en de aandacht die u besteedt aan het comfort voor de vergadering.

Uw behoeften kunnen variëren afhankelijk van het type vergadering (conferentie, training, face-to-face, ...)

Bij OKA bieden we u een ongelooflijke reeks producten waarmee u uw ruimtes kunt verbeteren om deze functioneel en aangenaam in te richten. Helemaal aangepast aan uw behoeft. Hier is een klein overzicht van ons aanbod :

MEETING TABLES

KLAPTAFELS

Ideaal voor het inrichten van uw co-working spaces, ze zijn oneindig flexibel.

Als individuele werkplek of combineerbaar voor vergaderingen met 25 medewerkers, ze zullen hun nut meer dan bewijzen en worden uw beste bondgenoot!

MEETING TABLES2

COCOON

Een ruimte nodig om comfortabel te kunnen overleggen in het midden van uw open ruimte?

De COCOON collectie leent zich perfect hiervoor. Kleurrijk, moduleerbaar en met uitzonderlijk akoestisch comfort, dit product zal een kwaliteitsvolle vergaderruimte bieden voor uw werknemers.

MEETING TABLES3

MEDIA WALL

« STAY CONNECTED !? « Een essentiële zakelijke behoefte.

Met onze Media Walls kunt u gemakkelijk “online” vergaderen. Deze “Walls” zijn gemakkelijk te combineren met uw huidige tafels eventueel. Ze zullen naadloos opgaan in uw huidige inrichting.

MEETING TABLES4

VERGADERTAFELS

Met 4 of 50, met ons uitgebreid assortiment vergadertafels richt u uw vergaderruimte in volgens uw eigen behoefte. Afwerkingen voor de plateaus kunnen in allerhande afwerkingen zoals melamine, laminaat of zelfs fenix.

Ons assortiment vergadertafels wacht maar op 1 ding, en dat is uw vergaderruimte te komen opvrolijken!!

Ongeacht de oplossing die voor uw bedrijf het best geschikt is, de werkplek van morgen zal meer en meer in het teken staan van samenwerking en relaties. Zorg er dus voor dat uw vergaderruimtes ideale ontmoetingsplaatsen worden waar samenwerking gestimuleerd wordt.

Zin in verandering? Advies nodig? We staan klaar om u te begeleiden met uw project!