Wat is OKA VLAANDEREN ?

OKA Vlaanderen is ontstaan door de samenwerking tussen Yves Dykmans en Davy Christiaens en wil werkplekken inrichten door design- en ergonomisch meubilair aan te bieden aan klanten in de Vlaamse provincies.

In samenwerking met Alain Reynaert zullen wij de ideale gesprekspartners zijn om klanten en prospecten te ondersteunen bij de planning en advies over welzijn op het werk.

Je hebt ons aan Alain voorgesteld, hoe werkt je partner?

Ik heb het geluk te kunnen werken met Alain, die voor mij als een mentor fungeert wat kantoorinrichting aanbelangt. Hij heeft een buitengewone ervaring en kennis van projectmanagement en kent het aanbod aan producten als geen ander.

We vinden het belangrijk onze kennis en ervaring samen te brengen om onze klanten optimaal advies te bieden in functie van hun behoeften.

We overleggen samen en adviseren elkaar om aan elke klant de beste oplossing te bieden.


Wat zijn uw bevindingen mbt de werkplek van vandaag?

Sinds ik mijn rol als salesmanager bij OKA Vlaanderen opneem, heb ik gemerkt dat werkgevers nog te weinig geïnformeerd zijn over de echte bijzonderheden van ergonomie. Je koopt een stoel bij een grote winkel voor een bepaalde prijs, maar zonder begeleiding tot optimale ergonomie en vooral zonder professioneel advies.

Met de nieuwe OKA-catalogus willen we onze klanten de mogelijkheid bieden om hun kantoren in te richten niet alleen om te werken maar om “samen” te werken en te ontmoeten. Dit allemaal dankzij professionele, esthetische en vooral functionele meubelen aan correcte prijzen.

Wat zijn de waarden van OKA VLAANDEREN?

Het is voor mij heel belangrijk dat een leverancier van kantoormeubilair zich specialiseert en ook aanpast aan de noden van een specifieke markt. Design en minimale normeisen zijn dan ook verschillend van regio tot regio. We starten steeds vanuit de vraag en de behoeft van onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat bedrijven morgen, meer dan vandaag, de kwaliteit van leven op het werk willen bevorderen door hun werknemers innovatieve en gezellige ruimtes aan te bieden.

Door een beroep te doen op OKA VLAANDEREN kunnen ze er zeker van zijn dat het project op een professionele manier wordt bestudeerd en binnen het budget past. En om niks aan het toeval over te laten, doen we een beroep op een binnenhuisarchitect die zich al 10 jaar gespecialiseerd heeft in kantoorinrichting. We willen een succesvol team vormen zodat elk project uniek is.

Wat als we meer informatie willen?

We staan steeds ter beschikking om u te ontmoeten en de mogelijkheden van uw project te bestuderen :

Davy Christiaens : Sales Director Flanders - davy@oka.be +32 (0) 478 52 30 58

Alain Reynaert : Sales Manager alain.reynaert@oka.be +32 (0) 472 03 01 13