Kleur van het jaar 2022 - PANTONE®

Kleur van het jaar 2022 - PANTONE®
PANTONE 2022

In plaats van een kleur van het jaar te kiezen uit zijn uitgebreide bibliotheek van tinten, heeft Pantone® een gloednieuwe tint gecreëerd voor zijn keuze van 2022. PANTONE 17-3938 Very Peri is een levendige tint die de rustgevende vertrouwdheid van blauw combineert met de energie en opwinding van rood. Ontworpen om nieuwsgierigheid en creativiteit op te wekken, symboliseert deze kleur onze overgang uit het isolement van de COVID-19 pandemie.

"Nu we een wereld van ongekende veranderingen betreden, brengt Pantone®'s selectie een frisse kijk en visie op de paarse tint." zei Leatrice Eiseman, uitvoerend directeur van het Pantone Color Institute. PANTONE 17-3938 Very Peri, dat de kwaliteiten van blauw met een rode ondertoon in zich verenigt, heeft een vrolijke houding en een dynamische aanwezigheid die creativiteit en fantasierijke expressie aanmoedigt.

De kleur paars zorgt voor levendigheid door het symbool te zijn van kennis en het intellectuele.

Deze kleur is ideaal in onze werkruimtes. Het isoleert, lijkt de voorwerpen die zich aan zijn uitstraling lenen te zuiveren en brengt delicatesse en verfijning teweeg.

Ondergedompeld in een wereld van subtiele intuïties, verfijnt paars onvolmaaktheden en biedt het lichtheid aan de werkomgeving. Het snijdt door de mentale warboel van de maatschappij en de materiële verantwoordelijkheden en helpt de lucht te zuiveren van overweldigende invloeden van buitenaf.

Pantone 2022 nodigt uit tot onverwachte kleurencombinaties. Combineer Very Peri met weelderig groen voor een verfrissende, op de natuur geïnspireerde look in uw kantoor, of combineer gedempte tinten zoals terracotta voor een geruststellende, evenwichtige look in gezellige ruimtes. Combineer het met felroze en felgeel om uw gemeenschappelijke ruimtes een boost te geven.

Of het nu gaat om meubilair, accentstukken of verf, Very Peri brengt een fantasierijke en hoopvolle houding in onze toekomstige werkruimtes.

COLOR 2022