1 augustus 2018 ... Een ongewone datum

01 augustus 2018
Blog

Ten eerste is dit bij ons het einde van de soldenperiode maar zonder lachen, het is ook de datum waarop de mensheid alle hulpbronnen zal verbruikt hebben die de natuur op jaarbasis kan vernieuwen waardoor we tijdens de laatste vijf maanden van het jaar “op krediet” zullen moeten leven. Nog nooit eerder werd dit tijdstip zo vroeg in het jaar bereikt. Indien we iets zouden kunnen doen, hoe klein dan ook, om deze trend te laten keren, laat ons dan niet twijfelen….

Dus, hoe kunnen we plezier vinden in besparingen en milieuverantwoordelijkheid te combineren in de kantoormeubelenwereld?

Weet je dat in de wereld van kantoormeubilair je het hele jaar door uitstekende zaken kunt doen en tegelijkertijd een belangrijke dienst aan de planeet kunt bewijzen? Het volstaat om de juiste partner te kiezen.

Uw hart vertelt u dat het tijd is om uw werkruimten opnieuw in te richten, een nieuwe sfeer te creëren en zo klaar te zijn voor de start van het nieuwe schooljaar, maar uw verstand herinnert u aan de budgettaire realiteit en stelt de noodzaak en de voordelen van deze verandering in vraag. ... combineer de twee en besluit om van deze gelegenheid gebruik te maken en naar onze tweedehands en einde-serie meubelen te komen kijken.

Deze aanpak stelt u in staat u van kwaliteitsmeubilair te voorzien waarvan u misschien in eerste instantie niet gedacht zou hebben om deze als nieuw aan te schaffen en waarbij u bovendien serieuze besparingen kan doen.

Vergeet bovendien ook niet de positieve impact op de bescherming van het milieu: het kopen van tweedehands en eindereeks meubelen maakt het mogelijk om de hoeveelheid professioneel afval, dat elk jaar wordt weggegooid te verminderen, om de productie van nieuw meubilair te beperken en de natuurlijke hulpbronnen van de planeet te behouden.

Dus, of u nu een Start-Up, een vereniging of een KMO bent of u oefent een vrij beroep uit of zelfs een gewone privépersoon, verwaarloos niet de mogelijkheid om kwaliteitsmeubilair te kopen aan uitzonderlijke prijzen en tegelijkertijd een ecologisch verantwoorde voetdruk na te laten.

Bij OKA zijn we er ons al heel lang bewust van de milieufactoren ... Naast de afdeling van nieuwe meubelen hebben we al vele jaren een breed assortiment Outlet meubelen ... Kom ons raadplegen, we zullen blij zijn om u te begeleiden bij uw keuzes.