Circular Republik 4 & 5 stars

OKA Office Furniture bestaat sinds begin jaren 80 en heeft zich altijd geprofileerd als "de Belgische specialist in gebruikte kantoormeubelen"!

Circular Republik 4 & 5 stars

Voor grote bedrijven die het milieu respecteren is het essentieel geworden dat overtollig verklaard meubilair een nieuw leven krijgt, zodat deze bedrijven, leiders in hun markt, ook in lijn zijn met de morele principes van de Circulaire Economie.

OKA Office Furniture treedt op als betrouwbare partner met alle slagkracht van haar afdeling OKA CIRCULAR.

We beschikken inderdaad over de logistieke middelen (zeer grote opslagruimte in Zaventem + transportmiddelen), en commercieel, door onze expertise en ervaring opgebouwd gedurende 40 jaar.

Hierdoor kunnen we de verbinding leggen tussen de zorg van bedrijven om kantoormeubilair een nieuw leven te geven, en de wens van de KMO’s om ecologie en economie(ën) te combineren.

Hoe gaan we te werk om u kwaliteitsmeubilair aan te bieden ?

Na een selectie van producten door onze Sales Director, nemen wij de gehele logistiek voor onze rekening.

Vervolgens worden de producten in ons atelier zorgvuldig gecontroleerd door onze technische specialist.


✔ De bureaubladen en onderdelen worden geïnspecteerd om de montage en stabiliteit van het product te waarborgen ;
✔ De stoffen worden met stoom gereinigd om alle sporen te verwijderen en het product hygiënisch te reinigen ;
✔ Het beslag wordt indien nodig gerepareerd om correct en veilig openen/sluiten van de opbergmeubelen mogelijk te maken.

1

Zodra de controle is gevalideerd door de technische dienst, laten we de magie van marketing werken met een professionele fotoshoot voor de refurbished artikelen, zodat ze de plaats vinden die aan hen is gewijd in onze Shop Circular Republik-ruimte Business Class en First Class.

OKA Office Furniture is zich bewust van de realiteit van de circulaire economie en heeft het antwoord dat aan uw verwachtingen voldoet door u in staat te stellen uw kantoormeubilair een tweede kans te geven en terzelfde tijd kwalitatief en refurbished meubilair van grote merken te verwerven.